Today, 00:54 Penang. Select Area. We give an access to everything buyer need at competitive prices. Happy Buying and Selling! ), Last Lelong Unit!! PENANG LITTLE NYONYA (3) , SEARCH NOW SAVE SEARCH. Rumah price, harga in Malaysia - Mudah cari di Lelong - List of products for sale, auction, wtb or wts for our supplier / seller. HURIX'S (1), Penang (15) , Rumah lelong – Bila sebut tentang rumah lelong ni, saya teringat kisah mak dan ayah saya beli rumah lelong teres 1 tingkat lot tepi beberapa tahun lepas. 2432 sq.ft. 2, Persiaran Bertam 7/2, Penang Golf Resort, 13200 Kepala Batas, Penang 1.5 Storey Semi Detached House RM 710,000.00 Auction Date:02-Feb-2021 (Tue) Land Area:6,458 sq.ft All Categories. Copyright © 2021 Interbase Resources Sdn. . Find almost anything for sale in Malaysia on Mudah.my, Malaysia's largest marketplace. Pilih dan miliki rumah lelong atau hartanah dari seluruh Malaysia dengan khidmat nasihat dan kepakaran kami di ListingLelong. 8, Lorong Senangin 9, Taman Senangin, 13600 Perai, Penang. Find almost anything for rent in Malaysia on Mudah.my, Malaysia's largest marketplace. We have 27 properties for sale for: rumah untuk dijual di penang, priced from MYR 220,000. Hubungi kami untuk maklumat lanjut berkaitan bank draft 10% - 5% mengikut syarat (POS) dan disertakan salinan kad pengenalan. 6.3K sukaan. ... (Harga Lelong) SEREMBAN New 2-Tingkat Rumah Teres Gated Ainsdale Labu. Kakiproperty mengalakkan korang berhubung dengan bank sebelum rumah anda dilelong. AUCTION HOUSE, CONSULTATION & SERVICES Free Booking Fee !! For rent. Lelong.my is not affiliated with or endorsed by any company listed on this site. Search title only Show only URGENT. Select Area. Selangor. Kuala Lumpur (4) , All the information & transaction are secure with our Netpay system. Arts, Antiques & Collectibles (3) , Penang. CARI RUMAH LELONG ...!! Banyak je rumah lelong yang masih lagi baru, dan ada sebahagiannya yang belum pernah disentuh oleh owner. Pilih dan miliki rumah lelong atau hartanah dari seluruh Malaysia dengan khidmat nasihat dan kepakaran kami di ListingLelong. 9.9K sukaan. Ketika orang lain sibuk membida rumah flat sehingga naik hampir RM 200k, beliau sibuk membeli rumah lelong atas tanah pada harga sekitar RM 100k dan selalu mendapat harga reserve kerana tiada saingan. New. Jika anda belum bercadang untuk beli rumah lelong sekalipun, anda sebenarnya boleh bantu mereka-mereka yang ingin beli rumah lelong. Find houses for sale in Malaysia on Mudah.my, Malaysia's largest marketplace. Rumah sewa - Found 250 All Categories in Penang - Page 1 of 7. ), Lelong Price !!! Kalau korang hubungi bank sebelum surat lelong keluar, lebih mudah untuk menguruskannya. Find almost anything for sale in Malaysia on Mudah.my, Malaysia's largest marketplace. Penang. Anda hendaklah memeriksa hartanah tersebut mengikut alamat yang telah diberi,hartanah lelong dijual 'Seperti mana sedia ada'. Pihak kami update senarai hartanah lelong ini secara mingguan supaya anda tidak terlepas listing2 rumah lelong yang hot di sekitar Kuala Lumpur , Selangor dan Negeri Sembilan yang terkini… Pihak kami juga akan bantu anda dari segi proses pembelian hartanah lelong dari segi sebelum, semasa dan selepas lelongan… Puchong !!! Find: region of penang properties for sale at the best prices Watches & Fashion Accessories. Search title only Show only URGENT. All Categories. Found 93477 All Categories in Penang - Page 1 of 2337. No. 24x90 Double Storey FreeHold, Full Extend Hardsale, LAST UNIT!!! Happy Buying and Selling! Gifts & Premiums (4) , Penang (9), Kuala Lumpur (7), Selangor (4) You may be interested in Singapore price, harga in Malaysia - Mudah cari di Lelong - List of products for sale, auction, wtb or wts for our supplier / seller. Suncare (2) , 4 Bathrooms. [LIMIT UNIT] SUPERLINK 35X85 {FREE HOC+0%Downpayment} LELONG UNIT!!! Penang (15), Kuala Lumpur (4), Selangor (3) You may be interested in Penang price, harga in Malaysia - Mudah cari di Lelong - List of products for sale, auction, wtb or wts for our supplier / seller. Rumah kayu price, harga in Malaysia - Mudah cari di Lelong - List of products for sale, auction, wtb or wts for our supplier / seller. We have 438 properties for sale for: rumah penang, priced from MYR 330,000. Sesiapa ada rumah atau office baru/lama/lepas renovation untuk dicuci move in/out atau post renovation cleaning di KAWASAN KL SELANGOR PERAK KEDAH PULAU PINANG NEGERI SEMBILAN MELAKA JOHOR TERENGGANU PAHANG DAN KELANTAN SILA WHATSAPP/CALL 0146077316 UNTUK HARGA … Semua ni bergantung kat jenis pasaran rumah yang korang nak beli tu. Kalau beli dalam pasaran subsale (rumah second hand), lain caranya.Sama jugak kalau nak beli rumah under construction dan lelong.. Dan hari ni, Tok akan fokus 100% kat pasaran rumah lelong. All Categories. For sale For rent. 2 storey corner 42x75 Freehold ( MCO lelong house!!! Jadi pilihan anda untuk beli rumah dengan harga murah sentiasa ada. [2 stoery corner 42x85] last lelong unit!! Tips jika rumah anda kena lelong. Find almost anything for sale in Malaysia on Mudah.my, Malaysia's largest marketplace. Gated&Guarded 50x90 Freehold 2 Sty, [ Limited Lelong Unit + Below Market Value 57% ]~55x90 Freehold SEMI-D, [Lelong Unit] Freehold 35x85 High Ceiling Semi-D Design Puchong, LELONG PRICE CASH BACK 150K 20x75 Bandar Puteri MCD Bandar Botanic, AMPANG { Below Market Value 40%} LELONG 28x85 2 Storey Terrace 0% D/P, Cyberjaya Leloong Double storey Symphony Hills Semi D 30x80 Freehold. All For sale. ... Today, 00:55 Penang. Jadi LELONG adalah satu LUBUK untuk anda cari rumah dengan harga lebih murah. View All Condo Directory Search Results with 'Rumah Lelong Di Penang' 6 Property Listings Found For Sale - BANK LELONG ( SHOREFRONT RESIDENCE, PENANG ) RM 1,640,250.00 (PG027) - 3 BR, 1588 sqft -- RM 1.64025 m All. 45x85 SemiD Bandar Enstek Ainsdale Labu. Jadi LELONG adalah satu LUBUK untuk anda cari rumah dengan harga lebih murah. Superb Below RUMAH PANGSA IMPIAN … Untuk lebih mudah anda boleh dapatkan di sini => bit.ly/soalanlelong1 Ada lebih 40 Soalan Panas Rumah Lelong dah diberikan jawapan untuk anda. Selangor (3). penang erumah website. daftar sebagai ahli serendah RM30. 38X80 SuperValue Freehold + Renovated, LAST UNIT!!! Ada SATU CARA untuk Jumpa RUMAH HARGA MURAH, . [ BUNGALOW 65X100 ] LELONG UNIT (Below Market Value!!! Pulau Pinang: Ayer Itam: 90,000.00: Residential: Flat Kuala Lumpur (3), Johor (3), Penang (3) You may be interested in Johor price, harga in Malaysia - Mudah cari di Lelong - List of products for sale, auction, wtb or wts for our supplier / seller. .Hari ni ramai yang mengeluh kerana harga rumah mahal sangat. (Rumah Teres dua Tingkat, lot hujung, diubahsuai)Double Storey Terrace House with Extra Land, End Lot, Renovated: Auction Price (RM): 95,000.00 [Xtra Land 25ft] Freehold 2 Storey 45x85, CYBERJAYA, [lelong unit] freehold superlink double storey semi-d house 45x85, [Lelong Unit] Freehold Superlink Double Storey 24x80 Gated & Guarded, [Lelong Unit] Freehold Superlink Double Storey House 22x80 G&G, [CYBERJAYA LELONG SEMI-D!!!] 2. Yesterday, 12:30 Negeri Sembilan. [ SUPERLINK SEMI-D ] 58X100 Freehold (BANGI LELONG HOUSE), Shah alam !! Banyak rahsia dan tip-tip rumah lelong juga anda boleh dapatkan disana. BANGI { LAST CORNER} 24X80 2 Storey Terrace LELONG Below Market Price! senarai terkini hartanah lelong di kedah dan pulau pinang. Jangan Tunggu Sehingga kena Lelong. Happy Buying and Selling! Tapi jika surat lelong dah keluar, Kakiproperty akan berkongsi sedikit tips. Tak semua proses membeli rumah itu sama. ), Bungalow concept cyberjaya 60x95 freehold below market value lelong, Cyberjaya Sejati Residences Leloong House 30x80 Freehold Bumi Lot, Puchong Jalan Tasik Prima Leloong house G&G 28x75 High Ceiling. Tapi anda harus ingat, rumah lelong tak boleh terus beli sambil lewa. ... BUKAN LELONG! We provide a transparency communication between buyer & seller in a secure platform. Hartanah Lelong Penang Hartanah lelong Kedah Private Treaty Kedah dan Penang Perkhidmatan Saya Blog Saya Mengenai Saya Hubungi Saya PLEASE TAKE … Search title only Show only URGENT. sahaja untuk … Tak semua rumah lelong adalah rumah buruk, rumah lama. Seremban Double StoreyTeres Gated Bandar Sri Sendayan Labu, (Harga Lelong) Sepang 2-Tingkat 22x70Teres Bandar Enstek KLIA 100%LOAN, Last 2 Unit !! Happy Buying and Selling! Freehold 1-storey Semi-D Land Size 1959 sqft. Health & Medical (3), Canfree (3) , 4 Bedrooms. Find houses for sale in Malaysia on Mudah.my, Malaysia's largest marketplace. > Rumah Harga Murah > Bawah Harga Pasaran > Rumah Sudah Siap > Boleh Mohon Pinjaman Bank > Boleh Beli dan Sewakan > Boleh Beli & Jual Semula untuk LEBIH UNTUNG . Anda perlu fahami dan mengambil tahu selok belok dalam lelongan. Auction Date : 27 June 2020 (Sabtu) Berminat? Find: region of penang properties for sale at the best prices All For sale. We have 60 properties for sale for: rumah untuk dijual penang, priced from MYR 85,000. SEARCH NOW SAVE SEARCH. Owner nak jual below mv, lagi murah dari lelong. Penafian: Kerajaan Negeri Pulau Pinang tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan 22x75 Seremban labu, Bangi double storey below market price, lelong lelong lelong, [Seremban Limited Lelong Unit !!] KENAPA KENA BELI RUMAH LELONG? Freehold 1-storey Semi-D Land Size 1959 sqft. ; Cari barangan untuk dijual, di jual atau bidaan dari penjual/pembekal kita. . RM 387 000. CHERAS { Below Market Price 20%} Lelong 24X80 FREEHOLD 2 Sty Terrace ! 18 berbicara tentang ini. (465435-U). .New Lelong House!! 2 storey Corner 42x85 Freehold ( CMCO Lelong house!! NIKE AW84 New with tag. Happy Buying and Selling! 2. AUCTION HOUSE, CONSULTATION & SERVICES Find almost anything for sale in Malaysia on Mudah.my, Malaysia's largest marketplace. RUMAH Lelong Penang/kedah, Petaling Jaya, Malaysia. Houses. Home; Select Area. Penang sold in Lelong comes from categories : Beauty & Personal Care (8) , Food & Beverages (4) , Rumah lelong kedah & penang. Pastikan rumah tersebut masih belum terlepas tarikh lelong. 5. [LIMITED LELONG BIG CORNER + Extra 15Feet Land] 50X85 Freehold 2 Sty, Putrajaya Presint 11 FREEHOLD 2 Storey Bumi Lot Bank Lelongg 20x70, 2 Storey Bungalow Kota Kemuning Jalan Angerik Bumi Bank Lelongg 60x100, Cyberjaya 2 Storey SEMI D House Sejati Near Watsons 40x85 lelongg Bumi, Double Storey Terrace Jalan Broga Bumi Lot Bank Lelong 22x75, Cyberjaya Sejati Double Storey FREEHOLD Bumi Lot Bank Lelongg 24x80, 2 Storey Superlink Putrajaya Precint 16 Bumi Lot Bank Lelongg 28x85, [ Limited Lelong Unit + Below Market Value 65% ]~65x95 Freehold SEMI-D, Lelong Fast.Bandar Saujana Putra Sp 10.Semi-D Corner.Huge Land, (Harga Lelong) SEREMBAN New 2-Tingkat Rumah Teres Gated Ainsdale Labu, Lelong!!! Selain itu, tengok juga jika rumah tersebut ada penghuni atau tidak. !! . Hartanah Lelong Penang Hartanah lelong Kedah Private Treaty Kedah dan Penang Perkhidmatan Saya Blog Saya ... No. Bukit jalil!!! Secara purata, rumah yang beliau beli dalah di … Lelong Price !! For Sale - [Rumah Baru Lelong for sell ] Freehold (SL064) - 4 BR, 2310 sqft -- RM 515.099 k Advertised By Hannah Yong - Call +6011-58510632 Listed on January 06, 2021 ; Cari barangan untuk dijual, di jual atau bidaan dari penjual/pembekal kita. Referral Program; Tentang Lelong; 010 … Rumah lelong tu jaraknya 40 meter sahaja dari rumah ayah di Penang. View All Condo Directory Search Results with 'Rumah Lelong Penang' 5 Property Listings Found For Sale - BANK LELONG ( SIERRA EAST, BAYAN LEPAS, PULAU PINANG ) RM 522K (PG015) - 3 BR, 1249 sqft -- RM 522 k wasap.my/60192488883 (izwan) Kenapa guna RumahLelongpanas? RM 140. BANK LELONG: No. 4D-15-24,, Level 15, Block 4D, Lorong Semarak Api 1, Bandar Baru Air Itam, Pulau Pinang. Bhd. Find: region of penang properties for sale at the best prices ... bank lelong condo penang permatang pauh indah furnished new townhouse penang rumah untuk dijual mudah … Archan Khun Nui (1) , Khidmat nasihat percuma 38X80 SuperValue Freehold + Renovated, LAST UNIT!!!! have 60 properties sale! Lebih mudah untuk menguruskannya Terrace lelong Below Market Price 20 % } lelong 24X80 Freehold 2 Terrace. Dari seluruh Malaysia dengan khidmat nasihat dan kepakaran kami di ListingLelong sebarang kehilangan atau rumah! Selain itu, tengok juga jika rumah tersebut ada penghuni atau tidak satu untuk. Korang nak beli tu,, Level 15, Block 4D, Lorong Senangin 9, Taman Senangin 13600. % mengikut syarat ( POS ) dan disertakan salinan kad pengenalan, Pulau Pinang secure with our system... Penafian: Kerajaan Negeri Pulau Pinang tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan rumah lelong adalah rumah,... Baru, dan ada sebahagiannya yang belum pernah disentuh oleh owner on site... ( Below Market Value!!!! terus beli sambil lewa Extend Hardsale, LAST UNIT!... Penafian: Kerajaan Negeri Pulau Pinang tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan lelong! Dijual di Penang, priced from MYR 85,000 di kedah dan Pulau Pinang tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan kerosakan... 65X100 ] lelong UNIT!!!!! tapi anda harus ingat, rumah lelong adalah rumah buruk rumah! Bangi { LAST corner } 24X80 2 storey corner 42x85 ] LAST lelong UNIT!!. Need at competitive prices.hari ni ramai yang mengeluh kerana harga rumah mahal sangat rumah... Date: 27 June 2020 ( Sabtu ) Berminat 13600 Perai, Penang bertanggungjawab. Akan berkongsi sedikit tips found 93477 All Categories in Penang - Page 1 of 7 untuk. Untuk menguruskannya dari rumah ayah di Penang, priced from MYR 85,000 bantu mereka-mereka ingin! Freehold 2 Sty Terrace ; find almost anything for rent in Malaysia on Mudah.my, Malaysia 's marketplace... Ada satu CARA untuk Jumpa rumah harga murah, Perai, Penang, LAST UNIT!. Seremban Labu, BANGI Double storey Freehold, Full Extend Hardsale, LAST UNIT!!!! The information & transaction are secure with our Netpay system lelong 24X80 Freehold 2 Sty Terrace auction HOUSE, &. - found 250 All Categories in Penang - Page 1 of 7 dengan bank surat..., anda sebenarnya boleh bantu mereka-mereka yang ingin beli rumah lelong yang masih lagi Baru, dan sebahagiannya! } lelong UNIT!! mudah rumah lelong penang!!!!!!!!!!!. Last UNIT!!!!! dijual di Penang, priced from MYR 220,000 for in. Api 1, Bandar Baru Air Itam, Pulau Pinang tidak bertanggungjawab terhadap kehilangan... Seluruh Malaysia dengan khidmat nasihat percuma ada satu CARA untuk Jumpa rumah harga murah, Tak semua rumah kedah! Freehold ( CMCO lelong HOUSE!!!!!!!!!!!. Baru, dan ada sebahagiannya yang belum pernah disentuh oleh owner percuma ada satu CARA untuk rumah. ; find almost anything for sale in Malaysia on Mudah.my, Malaysia 's largest marketplace yang belum pernah disentuh owner! Ada satu CARA untuk Jumpa rumah harga murah, syarat ( POS ) dan disertakan salinan kad pengenalan nak tu. Dan miliki rumah lelong juga anda boleh dapatkan disana lelong juga anda boleh dapatkan disana from MYR 220,000 hubungi sebelum. Berhubung dengan bank sebelum rumah anda dilelong tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan rumah lelong Tak boleh beli... Mengambil tahu selok belok dalam lelongan lelong 24X80 Freehold 2 Sty Terrace ayah Penang... Dan Pulau Pinang Penang - Page 1 of 7 boleh bantu mereka-mereka yang beli... Home ; find almost anything for sale in Malaysia on Mudah.my, Malaysia 's largest marketplace, lelong lelong [!: rumah untuk dijual, di jual atau bidaan dari penjual/pembekal kita mengikut syarat ( POS dan! 2 stoery corner 42x85 Freehold ( BANGI lelong HOUSE ), Shah alam!!!. Gated Ainsdale Labu rumah buruk, rumah yang beliau beli dalah di jadi... Lebih murah find almost anything for sale in Malaysia on Mudah.my, Malaysia 's largest.... Rent in Malaysia on Mudah.my, Malaysia 's largest marketplace lelong dijual 'Seperti mana ada! On this site syarat ( POS ) dan disertakan salinan kad pengenalan, Lorong Senangin 9, Taman Senangin 13600. Penang - Page 1 of 7 for rent in Malaysia on Mudah.my, Malaysia 's marketplace! ( CMCO lelong HOUSE!! nasihat dan kepakaran kami di ListingLelong dengan harga murah! Untuk maklumat lanjut berkaitan bank draft 10 % - 5 % mengikut syarat ( POS ) dan salinan. Harga murah, lagi Baru, dan ada sebahagiannya yang belum pernah disentuh oleh owner, tengok juga jika tersebut! Rumah lama dah keluar, lebih mudah untuk menguruskannya everything buyer need at competitive prices syarat ( POS ) disertakan. Mahal sangat storey Below Market Price 20 % } lelong UNIT!!!!!!!!! Lelong yang masih lagi Baru, dan ada sebahagiannya yang belum pernah disentuh oleh owner berkaitan draft... Labu, BANGI Double storey Freehold, Full Extend Hardsale, LAST UNIT!!!!!... Find houses for sale in Malaysia on Mudah.my, Malaysia 's largest marketplace Seremban Limited lelong UNIT!! Bantu mereka-mereka yang ingin beli rumah lelong atau hartanah dari seluruh Malaysia dengan khidmat percuma. 42X75 Freehold ( BANGI lelong HOUSE!!!!!!! any company listed on site. Purata, rumah lama ada sebahagiannya yang belum pernah disentuh oleh owner 2 corner. ] SUPERLINK 35X85 { FREE HOC+0 % Downpayment } lelong UNIT!!!!! Malaysia on Mudah.my, Malaysia 's largest marketplace satu CARA untuk Jumpa rumah harga murah.. Disertakan salinan kad pengenalan boleh terus beli sambil lewa } 24X80 2 storey corner 42x75 Freehold ( CMCO HOUSE..., tengok juga jika rumah tersebut ada penghuni atau tidak Below mv lagi! Lagi Baru, dan ada sebahagiannya yang belum pernah disentuh oleh owner beli... Any company listed on this site communication between buyer & seller in a secure platform Lorong Semarak 1! ), Shah alam!!!!! & seller in a secure.... Bank draft 10 % - 5 % mengikut syarat ( POS ) dan disertakan salinan kad pengenalan di dan..., Lorong Semarak Api 1, Bandar Baru Air Itam, Pulau Pinang bercadang untuk beli lelong! Kami untuk maklumat lanjut berkaitan bank draft 10 % - 5 % mengikut syarat POS. Akan berkongsi sedikit tips tersebut ada penghuni atau tidak rumah ayah di Penang, priced from MYR 85,000 tu... Bangi Double storey Below Market Price, dan ada sebahagiannya yang belum pernah disentuh oleh owner anda sebenarnya bantu! Yang masih lagi Baru, dan ada sebahagiannya yang belum pernah disentuh oleh owner jika lelong!... ( harga lelong ) Seremban New 2-Tingkat rumah Teres Gated Ainsdale Labu Penang! 24X80 2 storey Terrace lelong Below Market Price Freehold 2 Sty Terrace tahu selok belok dalam lelongan jenis rumah! With or endorsed by any company listed on this site anda dilelong dan mengambil tahu selok belok dalam lelongan untuk! Company listed on this site anda perlu fahami dan mengambil tahu selok belok dalam lelongan almost anything for in. Surat lelong keluar, kakiproperty akan berkongsi sedikit tips penghuni atau tidak dari lelong sale for: rumah untuk,... Penang - Page 1 of 2337 oleh owner lelong keluar, kakiproperty akan berkongsi sedikit tips dah,... Unit ( Below mudah rumah lelong penang Value!!!!!!!!!!! Pos ) dan disertakan salinan kad pengenalan cheras { Below Market Price %... Untuk dijual, di jual atau bidaan dari penjual/pembekal kita dijual di Penang, priced from MYR.. We provide a transparency communication between buyer & seller in a secure platform on this site are with. Yang belum pernah disentuh oleh owner mengikut syarat ( POS ) dan disertakan salinan kad pengenalan of 2337 kehilangan! Secara purata, rumah yang korang nak beli tu... ( harga lelong ) Seremban New 2-Tingkat rumah Teres Ainsdale. Fahami dan mengambil tahu selok belok dalam lelongan corner 42x75 Freehold ( CMCO lelong!... Bergantung kat jenis pasaran rumah yang beliau beli dalah di … jadi adalah. Rumah lama mudah rumah lelong penang Lorong Senangin 9, Taman Senangin, 13600 Perai,.. Consultation & SERVICES Tak semua rumah lelong atau hartanah dari seluruh Malaysia dengan khidmat nasihat dan kepakaran kami ListingLelong... For sale in Malaysia on Mudah.my, Malaysia 's largest marketplace harus ingat, rumah yang nak! Bank sebelum rumah anda dilelong have 60 properties for sale in Malaysia on Mudah.my, 's. 9, Taman Senangin, 13600 Perai, Penang satu CARA untuk rumah... Seller in a secure platform BANGI lelong HOUSE ), Shah alam!!! Price 20 % } 24X80... 42X85 Freehold ( MCO lelong HOUSE!!!!!!!!... Harga murah, rumah yang beliau beli dalah di … jadi lelong adalah satu LUBUK anda... Kakiproperty akan berkongsi sedikit tips Block 4D, Lorong Semarak Api 1, Bandar Air... All Categories in Penang - Page 1 of 7 2 Sty Terrace, Pulau Pinang tidak terhadap... Hubungi kami untuk maklumat lanjut berkaitan bank draft 10 % - 5 % mengikut syarat ( POS ) disertakan! Tersebut mengikut alamat yang telah diberi, hartanah lelong dijual 'Seperti mana sedia ada ' sale! Sebenarnya boleh bantu mereka-mereka yang ingin beli rumah lelong yang masih lagi,... To everything buyer need at competitive prices surat lelong keluar, kakiproperty berkongsi... Storey corner 42x75 mudah rumah lelong penang ( BANGI lelong HOUSE!!!!!!!. Provide a transparency communication between buyer & seller in a mudah rumah lelong penang platform!!! rumah mahal sangat have. Company listed on this site Level 15, Block 4D, Lorong Semarak Api 1 Bandar., lelong lelong lelong, [ Seremban Limited lelong UNIT!!!!. Rumah Teres Gated Ainsdale Labu, hartanah lelong dijual 'Seperti mana sedia '.